[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=»embaras_ok»][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=»boxed» parallax_style=»none» parallax_scroll_effect=»fixed» el_class=»margin-bottom-100 margin-top-100″][vc_column][wolverine_heading icon_type=»wolverine» title=»MÚSICA, EMBARÀS I PRIMERS MESOS» icon=»icon icon-indians-icons-03″ icon_wolverine=»wicon icon-indians-icons-03″ el_class=»margin-bottom-50″][vc_row_inner layout=»boxed» parallax_style=»none» parallax_scroll_effect=»fixed»][vc_column_inner el_class=»col-md-6 col-sm-12 sm-margin-bottom-30″ width=»2/3″][vc_column_text]

Tots sabem que escoltar la veu d’algú estimat ens pot calmar. De fet, la primera manifestació de musicoteràpia la trobem a la cançó de bressol.

El nostre cos és un instrument musical que ens permet emetre sons, cantar, percutir-nos. Mentre parlem o cantem el nostre cos vibra fent un massatge a cada racó, i aquesta vibració li arriba també al bebé.  A través de la veu podem transmetre afecte, sentiments, seguretat, i altres fonts de nutrició tant necessàries. És una forma directe de poder-nos comunicar amb ell.

A la vegada, cantar ens ajuda a respirar més àmpliament, ens oxigena, ens activa, ens relaxa, ens aporta benestar. Ens ajuda a sentir el cos i sentir-nos i des d’aquí podem sentir també al bebé.

Viatjarem a través de la veu, ens deixarem embolcallar per l’harmonia, les cançons, músiques enregistrades de diferents estils, instruments musicals, ritme, moviment i propostes creatives que compartirem amb el grup.

Explorarem sons que podran ser-nos útils per al treball del part. I comprovarem com la música pot seguir fent de cordó umbilical quan el nadó ja és a fora.

Compartirem amb ell l’alegria de viure a través del món sonor.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=»col-md-6 col-sm-12 sm-margin-bottom-30″ width=»1/3″][vc_images_carousel images=»3349,3350,3352,3354,3355,3357,3358,3359,3366,3368,3375,3379″ img_size=»540×300″][vc_column_text el_class=»margin-top-20″][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]