Connectar amb el cos i els sentits per a poder sentir la música

MÚSICA I JOC PSICOMOTRIU

Entrar dins un espai de joc. Treure’s les sabates i escollir un coixí per seure. Compartir i obrir-se a la sorpresa. Explorar, mirar, gaudir.

Ofereixo un espai per a viure i descobrir la música en grup per a nens i nenes de 4 a 7 anys. Un espai de respecte, sensibilitat i creativitat. Un temps on les propostes puguin aparèixer de forma orgànica i les vivenciem amb el cos, els sentits i la imaginació.

I és que és només quan sentim el nostre propi espai i ens permetem ser en llibertat, que podem ser creatius. Els nens i les nenes ho són per naturalesa i ens recorden que la música, el cos i les emocions van de la mà. La música ens mou, per fora i per dins. Ens explica, ens suggereix, ens nutreix, ens recorda. La música ens uneix quan cantem una cançó tots junts o seguim amb el cos el seu ritme i gaudim del plaer de sincronitzar-nos amb ella.

Cada grup té la seva energia i cada nen té la seva manera de jugar. És una etapa on el joc simbòlic ja està molt present en els nens i les nenes i ocupa un espai molt important aportant valors que seran claus per al seu desenvolupament. El joc ens obre a escoltar i a escoltar-nos. I aprenem a escoltar i a gaudir de cada so, timbre, ritme i element musical i ens endinsem en aquest univers fascinant que és la Música.