Em pregunto si la meva connexió profunda amb la música no tindrà a veure amb el fet que abans de néixer jo, la meva mare cantés en una coral i jo seguís els assajos i els concerts des de dins.

La veu ha estat i és la meva companya de viatge i, fins i tot, en períodes d’afonia ha estat un puntal. Cantar m’ha ajudat a respirar més del què jo ho hauria fet!

Als quatre anys ja vaig començar a cantar al cor infantil i als vuit vaig descobrir el piano. Amb ell vaig iniciar els meus estudis musicals a l’Escola de Música d’Arenys de Mar i els vaig seguir al Conservatori de Badalona.

M’agrada recitar. I des de fa un temps m’he atrevit a posar paraules i música a les vivències que transito. “Vinc” és el meu primer treball.

M’agraden els inicis, els naixements, les transformacions. M’agraden els nens i les nenes, m’agraden les persones. I els meu desig és el d’acompanyar-les a sentir la música, a poder-la viure amb el cos, la veu o l’instrument, per tal de gaudir-la, comprendre-la i convertir-la, a través de la creativitat, en un mitjà directe de les pròpies emocions.

És per a tot això que m’he format com a músic, pedagoga musical i musicoterapeuta. Tinc el meu espai propi a Arenys de Mar on imparteixo classes des de 2001. He treballat també com a professora a diferents escoles de música. Destaco especialment l’Escola de Música L’Oriola de Sant Vicenç de Montalt on vaig ser-hi de 2004 a 2009 i l’Aula de Música de Vilassar de Dalt, de 2009 a 2016. He col.laborat en diverses ocasions amb l’Escola de Música de Barcelona. De 2012 a 2017 vaig formar part de l’equip de professors del programa de Cursos Oberts, impartint classes per a adults al Conservatori de Música de Barcelona.
L’any 2010 creo el projecte “Sol, solet” de música en família amb nens i nenes de 0 a 3 anys a l’escola Municipal Carles G. Vidiella d’Arenys de Mar i l’imparteixo fins el 2016. Paral.lelament realitzo sessions de música per embarassades.

He cantat a diferents cors al llarg de la meva trajectòria i he estat pianista acompanyant en diverses corals tant d’adults com infantils.

EN CONSTANT FORMACIÓ

– Postgrau en Música, Moviment i Creativitat de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna i El Musical. Bellaterra 2019-2021.

– La MLT (Music Learning Theory d’Edwin Gordon) aplicada al piano, nivell bàsic, amb Marisa Pérez. Barcelona, 2018.

– Certificat en Rítmica Dalcroze al Conservatori El Musical. Bellaterra, 2015.

– Especialista en el Mètode de Música per Créixer- etapa 0-3 anys- d’Eulàlia Abad. Bellaterra, 2013.

– Formació en Cant Prenatal – Mètode M. Louise Aucher- amb la psicofonista francesa Marie-Laure Potel. Madrid, 2012.

– Musicoteràpia en la gestació i els primers mesos, Ma Josep Besson. Bellaterra, 2011.

– Formació d’educadora al projecte educatiu La Caseta. Barcelona, 2010.

– Jornades de treball del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) 2008-2015.

– Curs de direcció coral de la Federació d’Entitats Corals Catalanes (cor infantil, nivell A) Barcelona, 2006.

– Màster en Musicoteràpia a les Heures – Universitat de Barcelona 2003-2005.

– Estudis de piano a l’Escola de Música de Barcelona 2000-2001.

– Grau superior de música en l’especialitat de llenguatge musical al Conservatori de Badalona 2002.

– Grau mig de piano al Conservatori de Badalona 2000.

– Estudis elementals de violoncel 1997-2000.